Tarieven

Het laagseizoen voor vakantiehuis VIlla Bergina zijn de maanden januari t.e.m. maart met uitzondering van de vakantieperiodes (eerste week januari, krokus- en paasvakantie) en vanaf 15 november tot 15 december. De andere periodes worden gezien als hoogseizoen.

Weekend laagseizoen

3 dagen • € 1400/ weekend

Voor € 1400 kan je een weekend (vrijdag t.e.m. zondag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Weekend hoogseizoen

3 dagen • € 1750/ weekend

Voor € 1750 kan je een weekend (vrijdag t.e.m. zondag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Lang weekend laagseizoen

4 dagen • € 1500/ lang weekend

Voor € 1500 kan je een lang weekend (vrijdag t.e.m. maandag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Lang weekend hoogseizoen

4 dagen • € 1850/ lang weekend

Voor € 1850 kan je een lang weekend (vrijdag t.e.m. maandag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Midweek laagseizoen

5 dagen • € 1250/ midweek

Voor € 1000 kan je een midweek in het laagseizoen (maandag t.e.m. vrijdag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Midweek hoogseizoen

5 dagen • € 1600/ midweek

Voor € 1600 kan je een midweek in het laagseizoen (maandag t.e.m. vrijdag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Week laagseizoen

1 week • € 2000/ week laagseizoen

Voor € 2000 kan je een week in het laagseizoen (maandag t.e.m. zondag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Week hoogseizoen

1 week • € 3000/ week hoogseizoen

Voor € 3000 kan je een week in het hoogseizoen (maandag t.e.m. zondag) met familie of vrienden in onze vakantiewoning verblijven. Dit tarief is excl. energie, schoonmaak, waarborg en bed- en badlinnen.

Nu boeken

Seminarieruimte

15 uur • € 500/ dag

Voor € 500/dag wordt onze woning als seminarieruimte beschikbaar gesteld. De woning is uitgerust met WIFI, beamer en projectiescherm.

Nu boeken

Jouw verblijf boeken?

Nu boeken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemtMeer info